Les Bootcamp voor vrouwen

Wat is vrouwen-bootcamp

Een bootcamp is een spierversterkende trainingmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van onze vrouwelijke fitnessinstructrice. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groeptrainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de vrouwelijke deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiƫntie van de training verhoogt.

Oefeningen

In Nederland wordt veel gebruikgemaakt van oefeningen met het lichaamseigen gewicht, natuurlijk trainingsmaterialen zoals boomtakken en gemakkelijk te vervoeren fitnessmaterialen zoals kettlebells. De instructrice geeft korte, inspannende opdrachten die gemakkelijk uit te voeren zijn, maar die op conditioneel gebied en op spierkracht veel vergen van de sporters. De trainingmethode begint met dynamische rekoefeningen en hardlopen als opwarming. Daarna volgen verschillende intervaltrainingen. Ten slotte eindigt de groepssessie met yoga.

Verschillende intervaltrainingen

De verschillende intervaltrainingen zijn: Gewichtheffen, TRX suspension training, Opdrukken, Sit-ups, squatting, planking & Crossfit

Let op

Momenteel is er alleen vrouwen-bootcamp. Inschrijving hiervoor, is dus alleen voor de vrouwelijke collegas en wordt gegeven door een vrouwelijke instructeur.

Direct inschrijven

Laatste Tweets

Adres