Les Spinning

Wat is spinning

Spinning is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. Bij een les spinning gebruik je tussen de 600 en 800 calorie├źn. Spinning maakt dus een einde aan het overtollige vet van het hele lichaam en specifiek het vet op buik, billen en benen.

Voor wie is spinning

Het mooie van Spinning is dat het echt voor iedereen geschikt is. Vrouw of man, jong of oud, beginner of gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de indoor fiets kan door de deelnemer zelf continue op eigen niveau worden afgesteld.

Soorten training

Er zijn 3 soorten training die wij geven.

  • Endurance : Deze training is gericht op beginners. In deze training kom je nagenoeg niet uit je zadel. Deze training is normaal gesproken ook lang vol te houden.
  • Interval : Dit is een training gemaakt voor de ervaren spinner/fietser. Hierin worden veel verschillende oefeningen toegepast met verschillende maximale hartritme percentages (tussen de 65 en 92 procent van je hartritme).
  • Strenght : Dit is een training voor de goed getrainde spinner/fietser. Tijdens deze training zal het verzet hoog zijn en zal er veel gefietst worden richting je maximale hartritme. Deze training wordt ervaren als een zeer zware training.

Direct inschrijven

Laatste Tweets

Adres